Zoek
Filters

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.

Zelf een beoordeling plaatsen op Kiyoh.nl?

Totaalscore

Laatste beoordeling

9.4

9.4

142 beoordelingen (12 maanden)

211 beoordelingen (totaal)

99% beveelt 4ev aan

Roosendaal

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

Ik ben geen techneut. Het aanschaffen van een laadstation is dan niet altijd eenvoudig. Een variant zonder verplicht abonnement en vage en niet transparante doorbelastingen had daarom mijn voorkeur. De prijs van 4 EV is daarbij prima marktconform. Kennelijk heb ik een nieuw model. In de drukke decembermaand was het even gehannes om het apparaat op tijd geleverd te krijgen, en de montage zat behoorlijk tegen. Ondanks veel effort en inspanning lukte het die dag niet om het apparaat optimaal te laten werken. In goed overleg werd daarom een tussenoplossing geregeld. Leuk om te zien dat dan een paar betrokken ondernemers zelf de moeite nemen om alsnog de optimale aansluiting te komen regelen. Eind goed al goed, en nooit zonder oplaadpunt gezeten. Dan is de opdracht volbracht dus.

9

Almere

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

Heb bij 4EV een Smart Home laadstation besteld en werd door 4EVdeskundig en snel geadviseerd. Plaatsing werd ook snel uitgevoerd en alles werkt zoals het hoort. Heerlijk thuis laden en zacht zwevend over de weg rijden met een volle accu!

10

Hellevoetsluis

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

Communicatie met 4EV liep uitstekend. Op zeer korte termijn kon alles geregeld worden. Buiten een miscommunicatie over het tijdstip van de werkzaamheden, verliep alles zonder problemen. Plaatsing werd goed en grondig gedaan. Hierbij gebruikmakend van kundig en keurig personeel. Aanrader.

8

Mierlo

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

willen je heel erg graag helpen met het uitzoeken voor het juiste product

8

Wilp

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

Diverse bedrijven vergeleken voor oplaadpunt thuis. Offerte keurig op tijd en ook op prettige manier telefonische toelichting. Installatie thuis ook erg goed en een zeer nette werkwijze. Absolute aanrader!

10

Arendonk

Gepubliceerd op :
11-02-2020
Aanbeveling: Ja

Ik bestelde een laadkabel voor mijn BMW X5. Jammer genoeg was die te kort. Ik mocht deze zonder problemen terug sturen om in te ruilen voor een langer model. Ondanks deze kabel uit de verpakking is gehaald, hij was uiteraard ongebruikt, kreeg ik mijn nieuwe kabel toe gestuurd. Ik beveel deze zeker aan en ik weet waar ik moet zijn in de toekomst:-) Een tevreden klant.

10