Zoek
Filters

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadstations Tesla

Tesla Laadstation kopen?

Ben je op zoek naar een Tesla laadstation? In deze categorie vind je laadstations die speciaal ontworpen zijn voor Tesla auto’s. Alle elektrische auto’s van het merk Tesla hebben een Type 2 aansluiting. Je kunt met een Tesla laadstation dus ook andere Type 2 auto’s laden.

Een mooie feature van een Tesla Laadstation is de speciale knop op laadstekker. Als je op deze knop drukt gaat het laadklepje van de auto vanzelf open. Dit klink misschien overbodig, maar is in de praktijk erg handig gebleken. Een ander voordeel is de vaste laadkabel. Het voordeel van een laadstation met een vaste laadkabel is dat je geen losse kabel uit de auto hoeft te halen. Je kunt dus direct laden!

Tonen per pagina

Tesla 3-fase 32A Laadstation - Recht

€ 765,95 (€ 633,02 excl BTW)

Tesla 3-fase 32A Laadstation - Spiraal

€ 849,95 (€ 702,44 excl BTW)

Tesla 3-fase 16A Laadstation - Recht

€ 735,95 (€ 608,22 excl BTW)

Tesla 3-fase 16A Laadstation - Spiraal

€ 765,95 (€ 633,02 excl BTW)

Tesla 16A Laadstation - Recht

€ 614,95 (€ 508,22 excl BTW)

Tesla 16A Laadstation - Spiraal

€ 639,95 (€ 528,88 excl BTW)

Tesla 32A Laadstation - Recht

€ 659,95 (€ 545,41 excl BTW)

Tesla 32A Laadstation - Spiraal

€ 699,95 (€ 578,47 excl BTW)

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Tesla laadstation?

Wanneer je een laadstation voor je Tesla gaat aanschaffen is het belangrijk om te kijken naar:

        ◦ De lengte van de kabel
        ◦ Extra opties: Slot en/of kWh meter
        ◦ Welk vermogen

In de meeste gevallen is de standaard 5 meter vaste laadkabel voldoende. In sommige situaties is het echter wel handig om wat extra meters te hebben. Naast extra lengte laadkabel, kun je optioneel ook nog kiezen voor een sleutel slot en/of ingebouwde kWh meter. Als alternatief kun je ook kiezen voor een externe kWh meter met online verbruiksmonitor. Hiermee kun je onder andere per periode het verbruik uitlezen.

Wanneer je eigenlijk nog niet zo goed weet wat je nodig hebt en/of wilt, dan adviseren we je natuurlijk graag. Met onze jarenlange ervaring en kennis weten we maar al te goed wat het beste past in jouw situatie.

Wandmodel of laadpaal?

Zoals je zojuist al hebt gelezen, dien je ook te kiezen wat voor een model je wilt: een wandmodel of een laadpaal. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de laadpaal te bevestigen op een paal in jouw oprit/tuin. Als je een muur hebt die je kunt gebruiken en waar je vlak naast parkeert, dan kun je ook kiezen voor een wandmodel.

Maak gebruik van onze installatieservice

Het installeren van een Tesla laadstation kan lastig zijn, vooral als er aanpassingen in de meterkast moeten worden gedaan. Bij 4EV kun je daarom ook terecht voor onze installatieservice. Hiermee zorgen we voor de montage en inbedrijfstelling van jouw laadstation. Alles wordt jou uit handen genomen, zodat jij straks direct gebruik kunt maken van je nieuwe Tesla laadstation.

Eerst zullen we inventariseren wat de huidige infrastructuur is en wat jouw wensen zijn. Vervolgens zullen wij de werkzaamheden uitvoeren en het resultaat leveren dat jij voor ogen hebt.

Tesla thuisladers