Zoek
Filters

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadkabel Porsche Cayenne S E-Hybrid

De Porsche Cayenne S E-Hybrid is een Hybride auto met een accu actieradius van 23km. Inclusief brandstof is zijn actieradius ongeveer 750km. De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een Type 2 Mennekes laadaansluiting.

Het volledig opladen van een Porsche Cayenne S E-Hybrid duurt tussen de 2 en 4 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vindt je een overzicht van de laadtijden voor een Porsche Cayenne S E-Hybrid.

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 4:30u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 2:45u

Alle 1-fase/3-fase (16A en 32A) Type 2 Mennekes kabels kunnen gebruikt worden om jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Porsche Cayenne S E-Hybrid heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Porsche Cayenne S E-Hybrid een 1-fase 16A Porsche Cayenne S E-Hybrid laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A of 3-fase variant? Op deze pagina vind je geschikte Type 2 Mennekes kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!

Let op. De Porsche Cayenne is in 2018 opnieuw uitgebracht met een accupakket van 14,1 kwh (een actieradius van ongeveer 44km). Het laadvermogen van deze nieuwe versie is 1-fase 32A. Hieronder vind je zowel 16A als 32A laadkabels, beiden laadkabels kunnen gebruikt worden om de auto's op te laden. De 'oude' Porsche Cayenne zal echter maar tot een vermogen van 16A laden.

Tonen per pagina
Sorteren op
Laadstations Porsche