Zoek
Filters

Vandaag voor 16:00 besteld Morgen in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadkabel Renault Kangoo ZE Phase I

De Renault Kangoo ZE Phase I is een volledig elektrische auto met een actieradius van 70km. De Renault Kangoo ZE Phase I heeft een Type 1 laadaansluiting. Let goed op bij de aanschaf van een laadkabel voor jouw Renault Kangoo. Het nieuwste model, de Renault Kangoo Phase 2, heeft namelijk een Type 2 laadaansluiting. Controleer het aantal pinnen van jouw laadaansluiting om uit te sluiten welk model je hebt.

 

Het volledig opladen van een Renault Kangoo ZE Phase I duurt tussen de 2 en 3 uur. Dit is afhankelijk van de capaciteit van de gebruikte laadpaal, het vermogen van de laadkabel en het limiet waarmee de auto kan laden. Hieronder vind je een overzicht van de laadtijden voor een Renault Kangoo ZE Phase I.

Aansluiting Type Vermogen Tijdsduur
stopcontact 230V/10A 2.3kW 3u
laadpaal 1-fase 230V/16A 3.7kW 2u

Zowel 16A als 32A Type 1 kabels kunnen gebruikt worden om jouw Renault Kangoo ZE Phase I op te laden. Dit zal de laadtijd echter niet altijd versnellen. De Renault Kangoo ZE Phase I heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW.

Wij adviseren je daarom om voor jouw Renault Kangoo ZE Phase I een 1-fase 16A Renault Kangoo ZE Phase I laadkabel te kiezen. Ga je toch voor de 32A? Op deze pagina vind je geschikte Type 1 kabels. Advies nodig? Neem dan contact op!

 

Tonen per pagina
Sorteren op
Laadstation Renault