Zoek
Filters

Maandag voor 16:00 besteld Dinsdag in huis*

100% kwaliteitsgarantie niet goed, geld terug!

Eenvoudig bestellen GRATIS verzending*

Laadkabels

Laadkabel auto

Steeds meer mensen rijden een elektrische auto. Om deze te kunnen opladen heb je uiteraard een laadkabel en laadpaal nodig. 4EV levert complete laadoplossingen, waaronder laadkabels. Wij zijn al jaren actief in zowel de UK als in Nederland, en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Ons laadkabel assortiment bestaat uit huismerk laadkabels en premium laadkabels. Beide soorten laadkabels zijn van hoge kwaliteit, de premium variant heeft echter aangegoten stekkers in plaats van aangeschroefde waardoor deze nog beter water en stof resistent zijn.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit laadkabels voor in principe ieder type elektrische of hybride auto. Selecteer hieronder jouw merk en model, en krijg direct een overzicht van alle geschikte laadkabels voor jouw elektrische auto.

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over laadkabels.

Laadkabel voor auto aanschaffen

Het is begrijpelijk dat je wellicht nog niet weet welke laadkabel de beste keus is. Welke laadkabel je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren:

Waar ga je de laadkabel gebruiken?
Als je vaak verschillende laadpunten gebruikt, is het verstandiger om voor wat extra lengte te kiezen. Sta je altijd geparkeerd op dezelfde plek, of nooit ver van de laadpaal vandaan? Dan is wellicht 4 meter meer dan genoeg.

Rechte of Spiraal Laadkabel?
Hoewel een spiraal laadkabel een stukje duurder is, kun je deze in de praktijk wat makkelijker meenemen. Daarnaast hangt een spiraalkabel bij een korte afstand niet op de grond, waardoor deze niet vuil word.

Welk vermogen laadkabel?
Bij het kiezen van een laadkabel adviseren wij altijd om in ieder geval een laadkabel te nemen die het maximale laadvermogen van de auto aankan.

De juiste laadkabel voor jouw auto

De meeste Europese automerken hebben een type 2 Mennekes aansluiting als standaard aansluiting. Veel Amerikaanse en Japanse automerken hebben een type 1 laadkabel nodig. Publieke laadpalen hebben altijd een type-2 aansluiting. Je hoeft dus alleen te weten welk type aansluiting de auto heeft. Wanneer je dit niet precies weet kun je altijd hier een kijkje nemen. Daarnaast kun je hierboven jouw automerk en model selecteren, waardoor je altijd het juiste Type laadkabel koopt.

Bestel laadkabel voor auto online

Heb je jouw auto niet kunnen vinden op de website? Heb je een andere laadkabel nodig? Heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Naast laadkabels hebben wij ook een assortiment van laadstations en laadpalen.